Instant Pot Vortex Plus - Chocolade Twists
Ingrediënten:
- 1 vel bladerdeeg
- 1/4 kop Nutella of meer, je kunt andere chocolade-hazelnootpasta gebruiken
- 1 ei
- 1 el water
- 1-2 eetlepels bloem voor alle doeleinden om het werkoppervlak te bestuiven
- 1-2 el grove schuursuiker of rietsuiker optioneel
INSTRUCTIES
- Vouw een vel bladerdeeg open op een licht met bloem bestoven werkvlak.
- Rol het deeg met een deegroller lichtjes op om eventuele vouwen af te dichten.
- Snijd doormidden en smeer Nutella op de helft van het bladerdeegdeeg.
- Leg de andere helft van het bladerdeegdeeg op het Nutella spread bladerdeegdeeg.
- Snijd het deeg in reepjes van 2,5 cm breed en draai elke strook in een draai.
- Klop in een kleine kom het ei en het water goed door elkaar en borstel het dan op de twists.
- Bestrooi de twists eventueel met schuursuiker.
- Selecteer Air Fry en stel de temperatuur in op 350 °F en de tijd op 13 minuten.
- Druk op Start.
- Zodra de Airfryer is voorverwarmd, opent u de mand van de Airfryer en plaatst u de twists naast elkaar zonder elkaar aan te raken.
- Zodra de kookcyclus is voltooid, verwijdert u de mand, plaatst u deze op het aanrecht en laat u ze minimaal 5 minuten afkoelen in de mand van de heteluchtfriteuse.
- Zodra de twists zijn afgekoeld, haal je de twists uit de Airfryer-mand en serveer je.
Naar hoofdpaginaVolgende artikel