Ultimate Steak Sandwich met Krokante Uienringen
Totale tijd: 45 minuten
Porties: 2
Ingrediënten
Krokante uienringen
- 2 kleine uien, in dunne ringen gesneden
- 50 g bloem
- 1 tl knoflookpoeder
Saus
- 15 g geraspte Parmezaanse kaas
- 3 el mayonaise
- 1 el mosterd
- 2 el naturel yoghurt
Sandwich
- 400 g biefstuk
- 60 g rucola
- Focaccia, gehalveerd
- Olie, zout en peper naar smaak
Bereiding
- Haal de uienringen los van elkaar en verwijder de kleine binnenste stukjes. Meng met een beetje olie zodat ze licht bedekt zijn.
- Meng de bloem en het knoflookpoeder. Wentel de uienringen door het mengsel tot ze dun bedekt zijn.
- Bak in de airfryer op 120 °C gedurende 20 minuten, halverwege omschudden, tot ze licht goudbruin en krokant zijn. (Ze worden nog krokanter tijdens het afkoelen.)
- Maak ondertussen de saus door alle ingrediënten in een kom te mengen.
- Wrijf de biefstuk in met olie en breng op smaak met zout en peper. Bak in de airfryer op 205 °C gedurende ongeveer 8 minuten voor medium-rare (langer bakken als je hem meer doorbakken wilt). Laat 2 minuten rusten en snijd in plakken.
- Stel de sandwich samen: bestrijk de focaccia royaal met de saus, voeg de plakjes biefstuk toe, de rucola en de krokante uienringen. Serveer direct.