Ultieme steak sandwich

Ultimate Steak Sandwich met Krokante Uienringen

Totale tijd: 45 minuten
Porties:

Ingrediënten

Krokante uienringen

  • 2 kleine uien, in dunne ringen gesneden
  • 50 g bloem
  • 1 tl knoflookpoeder

Saus

  • 15 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 3 el mayonaise
  • 1 el mosterd
  • 2 el naturel yoghurt

Sandwich

  • 400 g biefstuk
  • 60 g rucola
  • Focaccia, gehalveerd
  • Olie, zout en peper naar smaak
     

Bereiding

  1. Haal de uienringen los van elkaar en verwijder de kleine binnenste stukjes. Meng met een beetje olie zodat ze licht bedekt zijn.
  2. Meng de bloem en het knoflookpoeder. Wentel de uienringen door het mengsel tot ze dun bedekt zijn.
  3. Bak in de airfryer op 120 °C gedurende 20 minuten, halverwege omschudden, tot ze licht goudbruin en krokant zijn. (Ze worden nog krokanter tijdens het afkoelen.)
  4. Maak ondertussen de saus door alle ingrediënten in een kom te mengen.
  5. Wrijf de biefstuk in met olie en breng op smaak met zout en peper. Bak in de airfryer op 205 °C gedurende ongeveer 8 minuten voor medium-rare (langer bakken als je hem meer doorbakken wilt). Laat 2 minuten rusten en snijd in plakken.
  6. Stel de sandwich samen: bestrijk de focaccia royaal met de saus, voeg de plakjes biefstuk toe, de rucola en de krokante uienringen. Serveer direct.
Naar hoofdpaginaVolgende artikel